Home
Slovenska Adventure Race Personal (ARP) lestvica je z nami že peto leto! Reviewed by Momizat on . Slovenska Adventure Race Personal (ARP) lestvica je z nami že peto leto (od 2013)! AR tekme (2017): Konec poletja je krojila predvsem glavna češka adventure rac Slovenska Adventure Race Personal (ARP) lestvica je z nami že peto leto (od 2013)! AR tekme (2017): Konec poletja je krojila predvsem glavna češka adventure rac Rating: 0
You Are Here: Home » Uncategorized » Slovenska Adventure Race Personal (ARP) lestvica je z nami že peto leto!

Slovenska Adventure Race Personal (ARP) lestvica je z nami že peto leto!

Slovenska Adventure Race Personal (ARP) lestvica je z nami že peto leto (od 2013)!

AR tekme (2017):

Konec poletja je krojila predvsem glavna češka adventure race dirka, kjer smo prvič iz Slovenije poslali svojo ekipo. V njej so bili trije Slovenci (Andrej Mesner, Tomaž Cankar in Klemen Udovič) ter Paula Vrdoljak iz Hrvaške. Napeto smo spremljali poročila iz Češke celih tri dni, saj je bil limit tekme kar 75 ur.

Po mnogih letih, ko so češki pustolovski na slovenskih tekmah premagovali naše pustolovce, se je zdaj zgodilo obratno. Slovensko-hrvaški team Salomon PR je premagal vse domače ekipe in se uvrstil na odlično drugo mesto, za Finsko ekipo Multisdport.fi

 

ARP Koeficient tekme CZAR je bil zelo visok:

 

–       K = 2,6136  za Czech Adventure Race

 

Novo stanje na ARP lestvici:

Vsi trije slovenski pustolovci so se na Češkem z odlično predstavo in drugim mestom obogatili za lepih 222 ARP točk, kar se gotovo pozna na njihovem ARP računu…preverite!

 

Novi vpisi na ARP lestvico:

Tokrat seveda ni novega vpisa, a ti se kmalu že obetajo na naslednji tekmi in sicer Velenjski mestni avanturi (VMA, srednje dolga trasa), katere kratki in enostaven format utegne pritegniti nekaj novincev. Želimo jim uspešen »vstop« v svet adventure race-ja.

 

Čestitke vsem AR tekmovalcem za dosežke v dosedanjem delu leta 2017.

 

 

ea_147

 

About The Author

Number of Entries : 46

Leave a Comment

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

Scroll to top