Home
Nova Slo-ARP lestvica – 31.5.2019 Reviewed by Momizat on . Slovenska Adventure Race Personal (ARP) lestvica je z nami že sedmo leto (od 2013)! Stanje je posodobljeno po zadnji aktualni tekmi: LimBay Challenge Slovenska Adventure Race Personal (ARP) lestvica je z nami že sedmo leto (od 2013)! Stanje je posodobljeno po zadnji aktualni tekmi: LimBay Challenge Rating: 0
You Are Here: Home » Novice » Nova Slo-ARP lestvica – 31.5.2019

Nova Slo-ARP lestvica – 31.5.2019

Slovenska Adventure Race Personal (ARP) lestvica je z nami že sedmo leto (od 2013)!

Stanje je posodobljeno po zadnji aktualni tekmi: LimBay Challenge 2019.

Obe kategoriji (ultra, light) zadovoljujeta kriterijem ARP lestvice in sta pridobili ustrezne ARP koeficiente tekme.

Razumljivo so največ točk osvojili ‘stopničkarji’ v obeh kategorijah (Barbara Jolič, Jure Zmrzlikar, Gregor Zupan, Blaž Kölner, Klemen Kotnik, Simon Krampač) in četrto uvrščena Peter Tušar in Nataša Mlakar, ki sta tudi napravila največji premik navzgor (več kot 10 mest). Ostali navedeni, ki so bili že prej na ARP letvici višje uvrščeni, so napredovali za 5mest ali manj.

Franci Soklič se je prebil na tretje mesto pri moških.

Razlika med prvo in drugovrščeno žensko na ARP letvici (Meta Dagarin, Barbara Jolič) se manjša, medtem ko pri moških (Klamen Udovič, Tomaž Cankar) ostaja enaka 🙂

Imamo tudi 4 nove vpise na ARP lestvico in sicer David Oblak je zabeležil svoj prvi uspešen nastop na adventure race in sicer na Limbay ultra, medtem ko so Soklič Maj, Štebe Gašper in Zaplotnik Žiga uspečno nastopili na krajši, a številčnejši različici tekme LimBay Challenge 2019.

Vsem tekmovalkam in tekmovalcem čestitamo in jim želimo nadaljnje dobre uvrstitve na ARP letvici ter veliko užitkov v pustolovskih tekmovanjih tipa AR.

About The Author

Number of Entries : 46

Leave a Comment

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

Scroll to top