Home
Nova Slo-ARP lestvica – 9.11.2018 Reviewed by Momizat on . Dolgo smo jo čakali... in sedaj je končno tu - novo stanje SLO-ARP lestvice! TaDa! Nova lestvica vkljucuje naslednje nove tekme: Adventure race Croatia (AR Dolgo smo jo čakali... in sedaj je končno tu - novo stanje SLO-ARP lestvice! TaDa! Nova lestvica vkljucuje naslednje nove tekme: Adventure race Croatia (AR Rating: 0
You Are Here: Home » Novice » Nova Slo-ARP lestvica – 9.11.2018

Nova Slo-ARP lestvica – 9.11.2018

Dolgo smo jo čakali… in sedaj je končno tu – novo stanje SLO-ARP lestvice! TaDa!

Nova lestvica vkljucuje naslednje nove tekme: Adventure race Croatia (ARC) in Lov na tartuf.

Adventure race Croatia

Ena izmed največjih, ce ne celo največja tekma za slovenske pustololovce v 2018. Močna mednarodna konkurenca bi na prvi videz lahko prestrašila naše ekipe, a v resnici se je izkazalo ravno obratno! Slovenski pustolovci so v boj poslali kar 4 ekipe in osvojili dve mesti na stopničkah. Ha! Tudi preostele ekipe so dosegle zavidljive rezultate in si tako več kot upravičeno priborile nove ARP točke.

Lov na tartuf

Vsakomur poznana jesenska klasika brez katere skorajda ne znamo več zaključiti pustolovske sezone! Le enkrat in edinkrat v letu imamo priložnost tekmovati v disciplini “komplikacija”, ki je prepoznavni znak (poleg tartufov) tega nadvse priljubljenega dogodka. “Ludi Slovenci” smo zopet pobrali prvi dve mesti v absolutno in prvi dve v mix. kategoriji. Vsega skupaj pa smo prispevali 13 ekip od 47-ih. Slovenskega slavja po tekmi ni bilo konca, skoraj tako kot ne blata na kolesih… Le to so nekateri s koles ocistili šele zgodaj spomladi… ker se kmalu bližajo nove prigode!

Se vidimo na Lim Bay AR, 11.5. v Vrsarju!

About The Author

Number of Entries : 46

Leave a Comment

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

Scroll to top